Kick ass beslut helt enkelt

Flygningen tog en annan väg ifrån Singapore och vi hamnade på Boracay. Ett beslut som var -highfive med glädjeskutt och upp med armarna i en segersjest, glöm inte tacka publiken bra- Vi har bott i en söt liten Bungalow med oinbjudna spindlar och mygg men med härliga grannar. Tyska tjejer är bra grejer ibland och det var häng på terrassen, födelsedagsfirande och lek vid vattnet.
 
 
Det började regna okontrollerat med dinosariedroppar. Vi hade då tjugo minuter kvar innan vi var hemma, så vi satt under ett stort partytält och väntade. Tills vi inte orkade vänta längre och sprang hem, dyngsura! Men jäklar vad kul det var! Dagen efter åkte tyskorna hem och lämnade ett hål i Boracay, det var inte samma sak att stirra på en tom bongalow brevid våran. Det var tomt.

well well

På tal om det här med visum, kan det vara något av det jobbigaste en backpacker måste ta sig igenom? Bedbags och skitiga toaletter är en bagatell i jämnförelse. Vi börjar med att missa det första mötet, att få tag på en taxi är en omöjlighet. Så vi bokar om det och bestämmer oss sen att åka till Clarke quay för en öl eller två. Eller tio, lite shot på det med fransmän. Som tycker det är roligt att supa ner svenskar under bordet. Klockan blir ett, två och tre. Vi har roligt, vi blir fulla, speciellt en viss Emelie blir kanoners. Dags att ta en taxi, som tog en evighet, jag kliver ut och spyr i en buske innan vi båda två klotar ner i sängen. Vi försover oss såklart och med spysmak i munnen, håret på ända och smink nerför kinderna så skyndar vi oss för att få det där förbannade visumet. Fyrtio minuter sena och med en baksmälla från helvetet har vi äntligen fixat det. Herregud!

Bavados gose 1- Altitude

I singapore så är det lek med Stella och Saskia men också med Charlotta och Al, dock på ett lite mer vuxnare plan. Vi byter ut milo mot champagne och lekpark med rooftopbars. Det är coolt, när man står där och har druckit en aningen för mycket drinkar-öl-vin-champagne, helt enkelt ALKOHOL, tittar ut över Singapores upplysta hus och gator. Om du kollar över horisonten kan du också se Malaysia och Indonesien, så högt upp är vi, så högt att man får lock i öronen då man tar hissen. Djn är het ikväll och musiken dunkar, man vickar lite lätt med höfterna, klappar i takt med musiken och sjunger - oh oh oh oh oh sometimes, i get a good feeling yeah- och så är det tills musiken tystnar, du stamplar ut från världens högtsa rooftopbar (JA ni hörde rätt) för att sätta sig i taxin påväg hem. Man vaknar med dunkande huvudvärk och är torr i halsen, med illamående känsla drar man täcket över huvudet och Ler. FÖR SHIT VAD DET VAR VÄRT DET. 



Be a miracle

Det kommer bli svårt att beskriva dom här dagarna, jag menar få med känslan av ett paradis -But i give it at try so here we go- Jag ser palmer och känner saltvatten splasha i mitt ansikte, lite kallsupar får man räkna med, men vad gör det då man ser turtles komma simmandes förbi, bara chillar och tar lite luft då och då. Härligt liv dom lever tänker du och borrar ner fötterna i sanden. Man känner hur solen värmer upp hela dig medan man torkar bort saltvattnet, det är svårt att se men man anstränger sig FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRT DET. Du tittar ner i kristallklart vatten med sjöstjärnor och tänker att livet är rätt soft ändå medan du släcker törsten från en kokosnöt      -Sen tänker du FRIHET- Här förvandlas månen till ost och stjärnorna är hundratrettiobiljoner, du ser ett stjärnfall innan det är dags att gå och lägga sig, För att sen vakna upp till samma paradis igen...
RSS 2.0