Bu

Haha idag har jag provat på Body Scrub och med det menar jag verkligen BODY. Som tur var lämnade hon min punani ifred, resten scrubbade hon igenom, känner mig lite besudlad men ren och len. Vi är som sagt i Kota kinabalu, rätt smutsigt ställe med vidrig strand, dock så finns det ÖL!!!!!!!!!
Imorgon däremot, då jävlar!

Här har dom Mcdonalds hemkörning, hur grymt som helst.

Är hungrig, jävligt drygt, det osofta är att jag inte orkar göra något åt saken. Bilder från dagen, skitspännande I know!!!

Enya

LATHET- beskriver dom här två dagarna i Kuching, har inte hänt mer än bokläsande (the other hand by chris cleave, ett tips-Läs den) och chipsätande. Lite tråkigt tänker ni och kan väl inte annat än hålla med er, dock så kan det vara skönt att bara vara, ni vet, andas. Men nu börjar det krypa i kroppen som skriker efter nya äventyr och just det här kommer att ta oss till the KK. Lite förväntansfull på vad det kommer att föra med sig, dock så vet jag att det finns en strand där och att the bavados kommer vara på den!

Orang= human utang= forest

Varit sådär extra turistiga. Sett orangutanger, vilda små rackare, Ritchie went bananas o sprang på en parkering som fanns där. Han var en Stooooooor apa! Fairy cave var coolt, vackert och tyst med läskiga trappor.
HEJHEJ / Emelie

Cooolt

En värd sak att berätta om dock, var när jag fiskade upp en snäcka med tårna då vi badade. Jag gav den till Sebastian som direkt började inspektera och ut kom en liten bläckfisk som stod på hans hand -HALLÅ! hur coolt som helst ju- till slut så fick den nog och plaskade ner i havet igen med bläckfläckar efter sig. Sebbe var i extas.

Babylon baby

Langkawi var bra, ett chill ställe med strand och bad. Tomato place som serverad goood och billig mat, Babylon hade buckets - sjysst reagge place nere vid stranden- som fortsatte till Sumba, går inte att mätas med babylon, men efter ett par jägerbumps så blev det väldigt kul! Norskorna Rigmor och Kathrine satte ribban högt, galna sjuksköterskor som vi hade extremt roligt med. Jag blev sen till en avatar och fick gå till farbror doktorn, sprutor och medecin och -efter fyra dagar ska jag tillägga- försvann mitt uppsvällda face.
Vi åkte till Penang, som bara gav oss bedbags. Fortsatte till Georgetown där vi bodde på det vidrigaste hostlet i historien, USCH, jag säger bara nightmare. Nu är vi i Borneo, Kuching, imorgon kommer det lite coola pics. Äventyret börjar 8 am.
Babylon <3

HOHO

trehundrafemtiosjunde misstaget och fler kommer det bli, man lär sig aldrig. Sitter som en illröd tomat och är öm i hela kroppen. Så vi tog avstånd ifrån solen och havet idag, även fast vi bor princip PÅ stranden i en söt liten bungalow. Vi har underhållt oss med att faktiskt SOVA hela dagen istället, blev lite för många buckets, jägerbumbs och öl igår. När man kommer hem då solen är framme och man ska kliva upp fyra timmar senare så blir man rätt sliten -Och irriterad- då man kämpade sig upp för att prova på -den värsta frukosten i världshistorien- Så nej, sängen har varit vår bästa vän idag. Tittar upp och ser havet, lite segelbåtar och palmer. Allt känns som en dröm, en underbar härlig dröm, nyper mig i armen och märker att allt är for real, shit mannen!

Postcard from Langkawi

Kuala Lumpur

Så vi tog oss till KL, en högljudd stad med Maytower hotel, chinatown som innehöll mycket folk och lika mycket prylar. Där fanns det även Tiger öl och GOD mat. En bra stad helt enkelt. Turistiga var vi med, birdpark och butterfly garden besöktes. Kom hem med fler bilder i kameran och fågelskit på tröjan. Men det var det värt!



Imorgooon smälller deeeeet

Nu är det nära, nästan, nästan så att man kan ta på det. Jag förstår fortfarande ingenting och jag tuggade inte fradga på jobbet, vilket var tur, tror inte kunderna skulle tycka det var speciellt mysigt. På tal om mysigt, hade en vi ses igen fika med lite vänner. Lite spontant sådär, och mysigt såklart.
Tycker om känslan att inte veta vad som händer i övermorgon, dagen efter det och dagen efter det. Mina rutiner lämnar jag kvar och packar ned förväntan, spänning, glädje och Sebastian såklart.
Klunkar ner sista kvällen i Sverige med en öl och pratar strunt med Karolina. Ska också försöka förstå att jag sätter mig på ett plan imorgon.. är nog bäst att ställa klockan!
RSS 2.0