Bu

Haha idag har jag provat på Body Scrub och med det menar jag verkligen BODY. Som tur var lämnade hon min punani ifred, resten scrubbade hon igenom, känner mig lite besudlad men ren och len. Vi är som sagt i Kota kinabalu, rätt smutsigt ställe med vidrig strand, dock så finns det ÖL!!!!!!!!!
Imorgon däremot, då jävlar!


Kommentarer
ELISABET MAMMA

VAD ROLIGT ATT BÅDE SE OCH HÖRA ATT DU ÄR PIGG IGEN,DET LÅTER HIMLA SKÖNT MED BODY SCRUB.HOPPAS ATT NÄSTA STÄLLE BJUDER PÅ EN TREVLIGARE STRAND.STOR BAMSEKRAM TILL ER BÅDA TVÅ.

2012-02-22 @ 19:18:33
ELISABET MAMMA

Vad roligt att både se och höra att du mår bra igen och vad skönt det låter med Body Scrub. Hoppas att nästa ställe bjuder på en bättre strand. En STOR BAMSE KRAM TILL ER BÅDA!

2012-02-22 @ 19:36:44
Göran "pappa"

Vi trodde inte att mammas försök lyckades så det blev två. Hon glömde i alla fall att påminna om att du inte dricker för mycket öl. Vad har dom för sorters öl och hur smakar maten, är den ätbar. Här smakar maten bra men vädret kunde vara bättre. Vad menas med ditt avslutande "Imorgon däremot, då jävlar!"

2012-02-22 @ 19:44:06
Karolina

Kände att jag måste bidra här till resten av familjens kommentarer.

Har fört över pengar till Sebastian idag så hoppas dom kommer fram ordentligt!



Imorgon har jag tenta och ni bara chillar och skrubbar kropparna. Ibland är det orättvist.

Och förresten, kan inte gå till jobbet längre. ALLA frågar hur ni har det, var ni är, vad ni gör, hur ni mår. Hahahaha.



2012-02-23 @ 17:48:01
moi

Hahah ja mamma du behöver inte oroa dig, det här visar sig vara ett muslim land så öl, eller alkohol, är svår att få tag på. Blir en vit semester det här. Men om vi hittar ngn så är det tiger som gäller ;) maten smakar bra men beror på var du går, tyvärr så är den ofta smaklös. Men det är ris o nudlar som gäller, kan ju hitta lite mcdonalds och pizzahut som man festar till det med ibland. Starbucks har blivit min bästa vän, går dit så fort jag ser en! Kaffet här smakar bajs förutom där, där är det underbart! avslutande menades med att vi åkte till paradisön, här är underbart! Okej karolina hha ska säga det till sebbe. Fan vad jobbigt och vi som -pratar så ofta med- haha alla är väl nyfikna, ge dom bloggen så kanske dom slutar tjata! :P sebbe undrar fortfarande om gurkan mår bra, det är hans bebis tydligen haha KRAM TILL ER ALLA

2012-02-25 @ 13:59:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0